Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πανηλειακός - Ζάκυθος 2-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκαναν οι δυο προπονητές μετά το τέλος του αγώνα καθώς και του παλιού παίχτη του Πανηλειακού Στέλιου Λιβέρη ο οποίος ευχήθηκε άνοδο στον Πανηλειακό!

Πανηλειακός - Ζάκυνθος 2-2 (Φωτο - Βίντεο)

Για την 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ που οδηγούν στην άνοδο στην Β΄ Εθνική ο Πανηλειακός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Νίκης Βόλου η οποία έχασε από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και έμεινε στο 2-2 με την ομάδα της Ζακύνθου.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας Πανηλειακού για τον αγώνα στον Βόλο

Ο Πανηλειακός προχώρησε σε ανακοίνωση - διαμαρτυρία προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ για την αντιμετώπιση που είχε από το διαιτητή Τσακαλίδη (Χαλκιδικής) στο ματς του Βόλου. Μάλιστα για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, αυτή τη φορά έδωσε και στη δημοσιότητα το σχετικό κείμενο. Όπου αναφέρονται τα εξής:


Κώστας Ντάβαρης: Δεν θα επιτρέψω να βγεί δεύτερος ο Πανηλειακός στα μπαράζ!

Δηλώσεις έκανε ο Κώστας Ντάβαρης μετά την βαριά ήττα της ομάδας στον Βόλο. "Ζητάμε συγγνώμη απο τον κόσμο" και πρόσθεσε "υπάρχει παρασκήνιο και ξέρουμε ποιές ομάδες θέλουν να ανεβάσουν"

Αναλυτικά

Οδυνηρή ήττα... (Δηλώσεις, Φωτογραφίες, Βίντεο)


2η Αγωνιστική Μπαράζ: Νίκη Βόλου - Πανηλειακός 6-1

Στο γήπεδο της Νίκης Βόλου η ομάδα ανάγκης που κατέβασε ο Πανηλειακός δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στην πίεση των γηπεδούχων και κατέρρευσε.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Οικονόμος Τσαριτσάνης - Πανηλειακός 2-2

Ο Πανηλειακός για την 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ταξίδεψε στην Τσαριτσάνη, λίγο έξω από την Λάρισα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα τον Οικονόμο με τον αγώνα να λήγει ισόπαλο 2-2.




Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Άρης Αιτωλικού - Πανηλειακός 2-6

Το φιλικό - φιέστα που διοργάνωσε η ομάδα του Άρη Αιτωλικού για να γιορτάσει την άνοδο της στην Δ΄ Εθνική με μεγάλο προσκεκλημένο τον Πανηλειακό έληξε με τελικό σκορ 6-2 υπέρ του Πανηλειακού.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ανάδειξη της Ιστορίας!

Πανηλειακός 1969-70

Γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια να μαζευτεί φωτογραφικό κυρίως υλικό για την ανάδειξη της ιστορίας του Πανηλειακού. Καλούμε όποιον μπορεί να μας βοηθήσει όπως παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, άλλες ομάδες είτε του Νομού Ηλείας είτε εκτός Νομού που έχουν αντιμετωπίσει την ομάδα του Πανηλειακού να μας βοηθήσουν σε αυτή μας την προσπάθεια.

Αναζητούμε οτιδήποτε από όλες τις δεκαετιες! Είτε παλαιότερες, είτε πρόσφατες.

Ότι μπορεί να δώσει ο οποιοσδήποτε μπορεί να αξιοποιηθεί! 
Προπάντων να τονίσουμε ότι δεν θα κρατηθεί τίποτα από το υλικό που θα μας δοθεί αλλά θα επιστρέψει στον κάτοχο του άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: paniliakos_fans@yahoo.gr
ή στην σελίδα μας στο Facebook: Paniliakosfans Pyrgos

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Αφιέρωμα στον Β΄ Γύρο (2011-12 Γ΄ Εθνικη)

Πέρα για πέρα επιτυχημένη η χρονιά για τον Πανηλειακό μας, ο οποίος τερμάτισε εν τέλη 2ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, που του δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει την άνοδο στην Β΄ Εθνική μέσω αγώνων μπαράζ.


Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Πανηλειακός - Πανόπουλο 0-0 (Τελικό)

Πρίν λίγη ώρα τελείωσε ο φιλικός αγώνας που έδωσε η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα του Πανόπουλου με τελικό σκορ 0-0.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Φιλικό με Πανόπουλο την Κυριακή

Την Κυριακή στις 19:00 ο Πανηλειακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ομάδα του Πανόπουλου - Τελευταία νέα

Με τίποτα πριν τις 13 Ιουνίου η έναρξη των πλέι - οφς!

Παράταση τουλάχιστον μέχρι και τις 13 Ιουνίου παίρνουν τα μπαράζ ανόδου με το ενδεχόμενο να μην γίνουν να αρχίζει να φαίνεται πολύ κοντά!

Δήμος Πύργου: Δεν έχουμε ούτε 100 €

Μόνο ηθική υποστήριξη μπορεί να προσφέρει αυτή την περίοδο στον Πανηλειακό ο Δήμος Πύργου!