Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Στην οικογένεια του Πανηλειακού ο Κουράτολο!

Πρίν απο λίγο ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ο Λεονάρντο Κουράτολο μπαίνει και αυτός στην οικογένεια του Πανηλειακού, με μοναδικό στόχο να βγεί ο Πανηλειακός απο το αδιέξοδο το οποίο βρίσκεται..Για έναν δυνατό Πανηλειακό!

Λεονάρντο Κουράτολο: "Θα βοηθήσω τον Πανηλειακο"

Ο Πρόεδρος του Αστέρα Αμαλιάδας δήλωσε ότι θα στηρίξει τον Πανηλειακό!

Γαβρίλης Λιατσής: Παραιτήθηκε για τον Πανηλειακό! (Βίντεο)

Το 'πε και το 'κανε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου Γαβρίλης Λιατσής!


Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αγοράζουμε ΟΛΟΙ έναν λαχνό - Στηρίζουμε την ομάδα!

Πολύ σημαντική βοήθεια θα πάρει η ομάδα μας αν εξαντληθούν οι λαχνοί που ήδη κυκλοφορούν!


Βοήθεια στον Πανηλειακό!

Ο Πανηλειακός χρειάζεται άμεσα βοήθεια!
Έκκληση για βοήθεια απηύθυναν χθες το βράδυ μέσο της εκπομπής Cosmos @ spor του τηλεοπτικού καναλιού Cosmos ο Κώστας Ντάβαρης, Σωτήρης Αντωνίου καθώς και οι παίχτες Δημήτρης Ακπαρίδης και Γιάννης Σωτηρόπουλος.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Σύλλογος Φίλων: Θα μας βρείτε απεναντί σας!

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού για την απαράδεκτη καθόλα στάση των φορέων του Πύργου και της Ηλείας απέναντι στην ιστορική μας ομάδα

Στο χείλος του γκρεμού ο Πανηλειακός!- Δεν κατεβαίνει στα μπαράζ!

Στο χείλος του γκρεμού ο Πανηλειακός
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το θέμα της αποχής των παιχτών απο τις προπονήσεις. 

Αποχή οι παίχτες! Δεν κατεβαίνει ο Πανηλειακός στα Μπαράζ!

Άδοξο τέλος θα έχει όπως όλα δείχνουν η φετινή πορεία του Πανηλειακού!


Οι αντίπαλοι του Πανηλειακού στα Μπαράζ!

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα η τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Football League 2 και στους 2 ομίλους.



Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Γιάννης Σωτηρόπουλος: Εμείς Θα Πάρουμε Την Άνοδο!

Συνέντευξη στο Cosmos TV και στον δημοσιογράφο Νάσο Σκούρα έδωσε ο ακραίος αμυντικός του Πανηλειακού Γιάννης Σωτηρόπουλος. Ο Σωτηρόπουλος μίλησε για τα μπαράζ που έρχονται και δήλωσε την πεποίθησή του για την άνοδο της ομάδας στην Β΄ Εθνική κατηγορία.

Δημοτικό Στάδιο Πύργου: Το απόρθητο κάστρο του Πανηλειακού


Το Δημοτικό στάδιο Πύργου είναι εδώ και πολλά χρόνια η έδρα του Πανηλειακού αφού η εκάστοτε διοικήσεις της ομάδας και ακόμα περισσότερο η εκάστοτε δημοτικές αρχές δεν μπήκαν στον κόπο να ασχοληθούν και να δημιουργήσουν ένα γήπεδο για την ιστορικότερη ομάδα της Ηλείας και συνάμα έναν εκτόν ελάχιστον πραγμάτων που είναι γνωστός ο τόπος μας προς το Πανελλήνιο ...τον Πανηλειακό!

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Τι γίνεται στα Μπαράζ...

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος τελείωσε για τον Πανηλειακό μας και τώρα όλοι περιμένουμε με αγωνία να δούμε τους αντιπάλους μας για τους αγώνες μπαράζ, που θα δώσει η ομάδα μας για την άνοδο στην Β΄ Εθνική. Ο Πανηλειακός έχει να παίξει στην 2η τη τάξη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος από την περίοδο 2005-06 όπου και έπεσε στην Γ΄ Εθνική. Ας δούμε όμως τι γίνεται στα φετινά μπαράζ ανόδου...

Σωτήρης Αντωνίου: Είμαστε αβοήθητοι ήρωες...

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Cosmos TV και στον δημοσιογράφο Νάσο Σκούρα έδωσε ο προπονητής του Πανηλειακού Σωτήρης Αντωνίου μιλώντας για όλους και για όλα!

Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού: Πρόσκληση σε συνέλευση

Ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού καλεί όλα τα μέλη του στην συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στον χώρο τον γραφείων του (Μπιζανίου 7). Η παρουσία όλων..μελών και μη είναι απαραίτητη και επιτακτική!

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - Α.Ο. Γλυφάδας 0-0 (Τελικό)

Στο μηδέν έμειναν Πανηλειακός και Α.Ο. Γλυφάδας σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.


Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Κάλεσμα από το Σύλλογο Φίλων

Πρόσκληση στους οπαδούς του Πανηλειακού να παρευρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι την Κυριακή (5.00 μμ.) στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Γλυφάδας για την 21η αγωνιστική της Football League 2, έκανε με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φίλων του Πανηλειακού.

Πανηλειακός - Γλυφάδα (Δωρεάν η είσοδος στην θύρα 9)

Το πρωτάθλημα οδεύει στην λήξη του και έτσι ο Διοικητικός επικεφαλής της ομάδας μας Κώστας Ντάβαρης έκανε γνωστό ότι την Κυριακή στον αγώνα με την Γλυφάδα η είσοδος για την Θύρα 9 θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.


Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ποιοί δεν υπολογίζονται για την Γλυφάδα!

Ο Πανηλειακός πλέον κινείται σε ρυθμούς Γλυφάδας και τα προβλήματα που καλείται να λύσει ο Σωτήρης Αντωνίου είναι πολλά...

Ο Παύλος Μυροφορίδης για Καλαμάτα, Μαγούλα και Γλυφάδα

Ο Παύλος Μυροφορίδης μιλά για το επόμενο παιχνίδι του Πανηλειακού με την Γλυφάδα καθώς και για τα παιχνίδια με Καλαμάτα και Μαγούλα...

Ανακοίνωση - καταγγελία από το Σύλλογο Φίλων

Με αφορμή το νέο απαράδεκτο και απροειδοποίητο γεγονός που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής όπου δεν επετράπη η μετάβαση των οπαδών του Πανηλειακού στο στάδιο Καλαμάτας (η αστυνομία σταμάτησε τους φιλάθλους του Πανηλειακού στον κόμβο της Αλλαγής και δεν τους επέτρεψε μετάβαση στο γήπεδο), από το Σύλλογο Φίλων Πανηλειακού εκδόθηκε και αναλυτική ανακοίνωση:


Καλαμάτα - Πανηλειακός (Φωτογραφίες & Video)

Το λεωφορείο του Πανηλειακού μόλις έχει
φτάσει στο γήπεδο της Καλαμάτας
Δείτε φωτογραφίες και Βίντεο από τον αγώνα στην Καλαμάτα...


Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ξεμπροστιαστήκατε!!!

Τι και αν όλη την εβδομάδα έτρεχαν αλαφιασμένοι, τρομοκρατούσαν και πίεζαν διοίκηση και αστυνομία οι ΑΝΎΠΑΡΚΤΟΙ σε όλα τα επίπεδα ΞΕΦΤΙΛΊΣΤΗΚΑΝ!!! 

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Καλαμάτα - Πανηλειακός (Δηλώσεις)

Μετά το ματς Καλαμάτα - Πανηλειακός οι δυο τεχνικοί και δυο παίκτες των ομάδων δήλωσαν τα εξής: 

Καλαμάτα - Πανηλειακός 0-0 (Τελικό)

Παρακολουθήστε LIVE τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Καλαμάτα.

Τι έχεις Γιάννη;;; Τι είχα πάντα... (Νεότερη ενημέρωση)

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες προβλήματα της τελευταίας στιγμής δημιουργεί η αστυνομία και η διοίκηση της Καλαμάτας στους οργανωμένους οπαδούς του Πανηλειακού καθώς η νεώτερη ενημέρωση λέει ότι "τζάμπα θα έρθετε στην Καλαμάτα, αφού δεν θα σας δοθούν εισιτήρια...


"Ναι" απο την αστυνομία "Ερχόμαστε!" απο οργανωμένους

Το πολυπόθητο ΝΑΙ είπε τελικά η αστυνομία της Καλαμάτας για την μετάβαση οργανωμένων οπαδών του Πανηλειακού στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. 

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Όλα έτοιμα για την εκδρομή στην Καλαμάτα - Μέχρι το βράδυ οι δηλώσεις

Όλα είναι έτοιμα για την εκδρομή που ετοιμάζουν οι φίλαθλοι της Ηλείας για την Καλαμάτα αύριο Κυριακή. Να υπενθυμίσουμε ότι όσοι επιθυμούν να μεταβούν στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα με πούλμαν που θα ναυλώσει ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού πρέπει να σπεύσουν καθώς απόψε αργά το βράδυ θα σταματήσουν οι δηλώσεις. Όλοι μαζί για τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ μας!

"Ανακαλέστε" λέει η Ε.Π.Ο. στον Πανηλειακό...

Να ανακαλέσουν εντός των 20 ημερών τις δυσμενείς κρίσεις που είχαν κάνει ο Παύλος Μυροφορίδης και ο Πανηλειακός μετά το ματς με την Προοδευτική ζητά η Ε.Π.Ο.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Εκδομή στην Καλαμάτα

O Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού ενημερώνει ότι ετοιμάζεται να οργανώσει εκδρομή στην Καλαμάτα για το ματς της Κυριακής.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Πανηλειακός - Ζάκυνθος (Δηλώσεις)

Για αυτούς τους λίγους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα και για τους εαυτούς μας θα παίξουμε την Κυριακή δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου
 

Πανηλειακός - Ζάκυνθος 2-1 (Τελικό)

Ο Λώττας πανηγυρίζει το πρώτο
τέρμα του Πανηλειακού στο χθεσινό ματς
Πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ και με το μυαλό όλων στραμμένο στον Κυριακάτικο αγώνα με την Καλαμάτα ο Πανηλειακός νίκησε την Ζάκυνθο με 2-1.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ζόραν Γέφτοβιτς (Προπονητής Ζακύνθου): Είμαι Απολλωνιστής!

Μια ημέρα έμεινε από την κρίσιμη 19η αγωνιστική ανάμεσα σε Πανηλειακό και Ζάκυνθο η οποία θα διεξαχθεί λόγω των εκλογών αύριο Τετάρτη και ώρα 17:00 στο Δημοτικό στάδιο Πύργου. 

Στον πάγκο της Ζακύνθου κάθετε ο Σέρβος Ζόραν Γέφτοβιτς ο οποίος είχε προκαλέσει την προηγούμενη εβδομάδα όπου η ομάδα του νησιού αντιμετώπιζε στην Ριζούπολη τον Απόλλων Σμύρνης όταν πριν τον αγώνα δήλωσε "Απολλωνιστης" και ότι εύχεται να πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα των Αθηνών! Τώρα ο ίδιος προπονητής αντιμετωπίζει την ομάδα του νομού μας τον Πανηλειακό...

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πανηλειακός - Ζάκυνθος (Τα τελευταία νέα)

Την Τετάρτη 9 Μαΐου θα διεξαχθεί μία από τις πλέον κρίσιμες αγωνιστικές έτσι όπως πήγαν τα πράγματα ανάμεσα στον Πανηλειακό και την γειτονική Ζάκυνθο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Πύργου και ώρα 17:00.

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Φίλαθλοι Πανηλειακού: "Είναι ντροπή η απαράδεκτη στάση του Αστέρα Μαγούλας"

"Βράζουν" στον Πανηλειακό και στις τάξεις των φιλάθλων του για το απαράδεκτο και απροειδοποίητο γεγονός που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής όπου δεν επετράπη η είσοδος των οπαδών του Πανηλειακού στο γήπεδο Ελευσίνας για το ματς με τον Αστέρα Μαγούλας, καθώς η αστυνομία τους «έστησε» μπλόκο στα Μέγαρα, μετά την κατηγορηματική άρνηση των γηπεδούχων να τους δεχτούν στο γήπεδο!!!