Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ηλυσιακός - Πανηλειακός 1-0 (βίντεο με φάσεις και δηλώσεις)

Δυστυχώς άλλη μια εκτός έδρας ήττα προστέθηκε την περασμένη Τετάρτη στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αυτή την φορά στο γήπεδο των Ηλυσίων απέναντι στον Ηλυσιακό με 1-0. 

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Γιάννης Γεωργαράς "Στο κύπελλο ο Πανηλειακός ήταν καλύτερος αλλά έχασε"

Ο Γιάννης Γεωργαράς
Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Αθηνών και πρώην του Πανηλειακού Γιάννης Γεωργαράς μιλάει στον Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλο και την εφημερίδα "Πρώτη" για την ομάδα μας, τον άδικο για αυτόν αποκλεισμό του Πανηλειακού στο Κύπελλο και άλλα πολλά.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μίλτος Σαπάνης

Ακόμη και σήμερα αν ρωτήσεις να σου πούν κάποιους απο τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές που πέρασαν απο την ομάδα μας, το όνομα του Μίλτου Σαπάνη θα περάσει σίγουρα απο την λίστα οποιουδήποτε φίλαθλου ή οπαδού.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - Ρούβας (Σήμερα στις 15:00!)

Τον Ρούβα Ηρακλείου Κρήτης αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:00 ο Πανηλειακός μας στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου. Το παιχνίδι κρύβει πολλές παγίδες καθώς ο Ρούβας παρά το άσχημο ξεκίνημα που είχε στο πρωτάθλημα στις τελευταίες αγωνιστικές κάνει κυριολεκτικά πορεία πρωταθλητισμού παίρνοντας συνεχώς βαθμούς εντός και εκτός έδρας. 

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Χωρίς 4 ο Πανηλειακός απέναντι στον Ρούβα!

Ο Θωνιάτης δύσκολα θα προλάβει τον Ρούβα...
Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Σωτήρη Αντωνίου αφού εκτός του τιμωρημένου Γιάννη Κολόκα, και τους Κυριακίδη, Βατσή οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Α.Ο. Χανιά - Πανηλειακός 2-1 (Τελικό)

Ο Πανηλειακός ηττήθηκε στα Χανιά απο την ομώμυνη ομάδα και έτσι πέρασε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω απο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε λίγο νεότερα...

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

1200 χιλιόμετρα για σένα!!

1200 χιλιόμετρα για σένα! Χιλιόμετρα γράφω για σένα που αγαπώ!

Εκτός οι Κολόκας, Αντωνίου...Μέσα ο Κάλφας! (Δηλώσεις Αντωνίου)

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Γιάννης Κολόκας και Γιώργος Αντωνίου, ενώ αντίθετα ο Ματθαίος Θωνιάτης αν και με ίωση ακολούθησε την αποστολή. Επίσης για πρώτη φορά μετά από 2 μήνες στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Νίκος Κάλφας!

Α.Ο. Χανιά - Πανηλειακός (Προϊστορία)

Η προϊστορία Πανηλειακού με τον Α.Ο. Χανιά

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Εκδομή στα Χανιά!!!

Κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα θα βρίσκονται σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς, αυτή τη φορά, κόντρα στον ΑΟΧ στα Χανιά, οι οπαδοί του Πανηλειακού!

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Το πρώτο βίντεο του Πανηλειακού που βγήκε ποτέ στο Ιντερνετ!!

Τις 10.000 προβολές κοντεύει να φτάσει το πρώτο βίντεο αφιέρωμα στην ομάδα μας που ανέβηκε ποτέ στο Youtube.
Το βίντεο να σημειωθεί ότι ήταν το πρώτο βίντεο με θέμα "Αφιέρωμα στον Πανηλειακό" που βγήκε ποτέ στο Youtube και γενικότερα στο ίντερνετ εν έτη 2008, ενώ θα είχε ξεπεράσει σίγουρα τις 10.000 προβολές αφού είχε ανέβει για περίπου ένα χρόνο και έκανε πάταγο αλλά τότε τα βίντεο στο Youtube είχαν άθλια ποιότητα και θεωρήθηκε προτιμότερο να κατέβει και να ανέβει και πάλι σε καλύτερη ποιότητα.
Απολαύστε το...και βοηθήστε και εσείς στο να ξεπεράσει τις 10.000 προβολές...

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Οι Ντάβαρης, Αντωνίου και Μπράβος στο Onsports!

Το Onsports επικοινώνησε με τους πρωταγωνιστές του Πανηλειακού και μίλησαν για την κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα στο νότιο όμιλο της Football League 2.
Ο διοικητικός επικεφαλής του Πανηλειακού, Κώστας Ντάβαρης, ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου, και ο παίκτης των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Μπράβος, με δηλώσεις τους στο Onsports αναφέρθηκαν στην πολύ καλή πορεία του Πανηλειακού και στο πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου της Football League 2:

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Αφιέρωμα στον Α΄ Γύρο (2011-12 Γ΄ Εθνική)

Ο Πρώτος γύρος του πρωταθλήματος τέλειωσε για τον Πανηλειακό αφού την επόμενη 11η αγωνιστική η ομάδα μας θα έχει ρεπό όπως είχαν όλες οι ομάδες του νότιου ομίλου πριν από αυτόν. Το Paniliakos Fans σας παρουσιάζει την έως τώρα πορεία του Πανηλειακού μετά το τέλος του α΄ γύρου.