Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ρούβας - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Δηλώσεις - Βίντεο)


Διαβάστε τι δήλωσαν μετά την λήξη του αγώνα οι τεχνικοί και οι παίχτες των ομάδων.
















Δηλώσεις Στέλιου Γιαννακόπουλου: Στην αναποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του αλλά και τον κακό αγωνιστικό χώρο στάθηκε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ο προπονητής του Πανηλειακού, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ρούβα στην Κρήτη, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου πως η νίκη των Κρητικών ήταν δίκαιη, ενώ στάθηκε στη φάση του πέναλτι με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι.

«Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν ευτυχήσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Η φάση του πέναλτι που γίνεται το 1-0, νομίζω ότι είναι αμφισβητούμενη, γιατί όταν η μπάλα βρίσκει στο χέρι του παίκτη είναι πολύ μικρή η απόσταση για να καταλογισθεί πρόθεση», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Και ο αγωνιστικός χώρος όμως, που ήταν σε μέτρια κατάσταση και πολύ μικρός, δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Παρ' όλα αυτά η νίκη του Ρούβα θα έλεγα ότι είναι δίκαιη και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Δρακόπουλο και τους παίκτες του».

Ερωτηθείς για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες, απάντησε: «Είναι γνωστά δυστυχώς αυτά τα προβλήματα και αφορούν τόσο ομάδες της Football League 2, όσο και της Football League αλλά και της κορυφαίας κατηγορίας. Αυτό είναι που ταλαιπωρεί και τον Εθνικό Αστέρα (σ.σ. δεν έχει μπορέσει λόγω χρεών να παίξει τα δυο πρώτα ματς του κι έχει μηδενιστεί) , μια ομάδα στην οποία έχω αγωνιστεί κι είναι λυπηρό, αλλά αυτό συμβαίνει δυστυχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο».


Δρακόπουλος (Προπονητής Ρούβα): «Νίκη με διπλή σημασία»

Στη σπουδαιότητα της νίκης του Ρούβα στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας της Γέργερης Αντώνης Δρακόπουλος τονίζοντας στο www.sporfm.gr:

«Εκτός από τους τρεις βαθμούς η νίκη αυτή μας δίνει ψυχολογική τόνωση, δύναμη αλλά και μεγαλύτερη ευθύνη για τη συνέχεια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που υπερέβαλλαν εαυτούς. Δεν είχαμε άλλη επιλογή από τη νίκη. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, απέναντι σε έναν αντίπαλο με «βαριά» φανέλα που κυνηγάει την άνοδο. Δε βρήκαμε γρήγορα τα πατήματα μας, όμως μετά το 1 – 0 παίξαμε καλύτερα. Όταν βάλαμε το δεύτερο γκολ κλείσαμε τους χώρους θέλοντας να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα. Είχαμε καταπληκτική αμυντική τακτική. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη στήριξη στη συνέχεια».

Δηλώσεις Κορδονούρη - Ζέλιου

Όπως δήλωσε ο Έλληνας μεσοαμυντικός: "Όλοι στην οικογένεια του Ρούβα είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε αυτή την νίκη. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε οτιδήποτε περισσότερο μας αναλογεί στη συνέχεια". 
Αντίθετα, ο νεαρός Σωτήρης Ζέλιος του Πανηλειακού δεν είχε και πολλή όρεξη αφού η ήττα στερεί από την ομάδα του την ομάδα του Πύργου να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία από νωρίς.
"Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, γιατί είμαστε μια καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε πολύ για τη συνέχεια".



ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: