Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - Παναχαϊκή (Δηλώσεις)


Μετά το τέλος του συναρπαστικού αγώνα Πανηλειακός - Παναχαϊκή, οι δυο τεχνικοί, καθώς κι από ένας παίκτης των ομάδων, δήλωσαν τα εξής:















Στέλιος Γιαννακόπουλος: 

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση τους και την τεράστια προσπάθεια τους. Παλέψαμε, τρέξαμε, μοχθήσαμε πολύ, και τελικά φτάσαμε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, όπου μεγάλο ρόλο ως γνωστόν παίζει η τύχη. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κι ένα μεγάλο ευχαριστώ, κι από μένα, κι από όλη την ομάδα στον κόσμο μας για την πολύ μεγάλη βοήθεια του. Δε μας πτοεί που δεν ήρθε η πρόκριση, παρότι τη θέλαμε πολύ, και φτάσαμε τόσο κοντά της.
Αρχίζουμε και βγάζουμε ένα κομμάτι από τον αγωνιστικό εαυτό μας και την ποιότητα μας σαν ομάδα. Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είμαστε μεγάλη ομάδα, και όπως κάθε τέτοια, τώρα θα ανασυνταχθούμε ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων μας".

Ηλίας Φυντάνης:

"Είχαμε ένα δύσκολο ματς με έναν πολύ αξιόμαχο αντίπαλο. Δυσκολευτήκαμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα, σε μια μορφή αγώνα, όπου εμείς είχαμε την υπεροχή και ο Πανηλειακός έπαιξε κυρίως με αντεπιθέσεις. Είναι θετικό ότι αρχίζουμε και παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο σε κάθε έδρα, όπως είναι κι ο βασικός αγωνιστικός στόχος μας σαν ομάδα".


Γιώργος Σαραμαντάς:

"Τα δώσαμε όλα για την πρόκριση, τη θέλαμε και παλέψαμε πολύ, αλλά ...Θεού θέλοντας, μέσα από αυτή την εξέλιξη, η συμμετοχή μας στο Κύπελλο σταματάει εδώ. Αυτό όμως που συνεχίζεται είναι η μεγάλη μας προσπάθεια στο πρωτάθλημα, όπου αυτό που θέλουμε είναι να πανηγυρίσουμε στο τέλος της σεζόν την άνοδο μας στη Β' Εθνική. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας που και πάλι ήταν κοντά μας".

Βαγγ. Πίτκας:

"Ήταν ένα δυνατό κι αμφίρροπο ματς, όπου πήραμε την πρόκριση έστω και στα πέναλτι, αν και πιστεύω ότι αξίζαμε ένα τουλάχιστον γκολ και νωρίτερα. Συνεχίζουμε με στόχο πάντα το καλύτερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: