Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Κυπαρισσία - Πανηλειακός 2-1 (Φωτογραφίες)

Στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσιας ανάμεσα στον Α.Ο.Κ και τον Πανηλειακο,με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την περάτωση εργαστηριού στο Γενικο Λυκειο Κυπαρισσιας, η τοπική ομάδα επικράτησε του ισχυρού Πανηλειακου με 2-1.






Η Κυπαρισσια εμφανισε καλό πρόσωπο απεναντι σε εναν εμπειρο και δυνατο αντιπαλο και σκοραρε 2 φορες με τον Ταβι και τον Σουπουλι και ετσι προηγηθηκε με 2-0. Ο Πανηλειακός μείωσε στο 90+ με πέναλτι του Κάτσικα που έκανε ο Μπελι ο οποίος αποβλήθηκε για αντιαθλητικό χτύπημα εκτός φάσης.


Η συμμετοχή του κόσμου ηταν σπουδαία και συγκεντρώθηκε ενα σημαντικό ποσό για να επιτευχθεί ο στόχος των καθηγητων και μαθητων.

Αξιοσημείωτο οτι τιμήθηκαν εκ μερους του Α.Ο.Κ. για την προσφορα τους στο ελληνικο ποδοσφαιρο ο προπονητης του Πανηλειακου Στέλιος Γιαννακόπουλος (ο οποιος εχει ιδιαιτερους δεσμους λογω του πατερα του που αγωνιστηκε στην Κυπαρισσια ως παικτης), Χρήστος Δημοπουλος και Πρέντραγκ Τζορτζεβιτς  που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσίαζε και παρέλαβε ο διοικητικός επικεφαλής του Πανηλειακού κ. Κ. Ντάβαρης

Συγκεκριμένα ο κ.Γιαννακοπουλος δήλωσε συγκινημένος καθότι επεστρεψε στο γηπεδο που πρωτοπατησε και επαιξε ποδοσφαιρο σε χωματινο αγωνιστικο χωρο οντας πιτσιρικας,συνοδευοντας τον πατερα του στις αγωνιστικες του υποχρεωσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια: