Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΑΒΑΡΗΣ

Στην ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας του Πανηλειακού προχωράει ο Κώστας Ντάβαρης, όπως προέκυψε το   βράδυ της Δευτέρας μετά από συνάντηση του με την απερχόμενη διοίκηση του Πανηλειακού,  προκειμένου να προχωρήσει η μεταβίβαση του σωματείου στον πυργιώτη επιχειρηματία.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ CLUB ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ

Σε αυτές τις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές που διανύει ο Πανηλειακός και τώρα που θα καθοριστεί το μέλλον της ομάδας, είναι η ώρα που πρέπει ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι να δείξουν σοβαρότητα και να βάλουν πάνω απ' όλα το καλό της ομάδας!!! Να μην κάνουν απερίσκεπτες ενέργειες και κυρίως να μη λάβουν "ετσιθελικές" αποφάσεις, "ιδιοκτησιακής" λογικής!

Καλούμε όλους, έστω την ύστατη στιγμή, να ενισχύσουν τη συνολική προσπάθεια, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του! Με πνεύμα συνεργασίας για αυτή την ιστορική ομάδα που είναι κομμάτι της πόλης και του Νομού!

Ξεκαθαρίζουμε ότι είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε κάθε βεβιασμένη ενέργεια συμμετοχής της ομάδας σε κατώτερη κατηγορία από αυτή που ανήκει σήμερα! Δηλαδή σε άλλη κατηγορία από τη Γ' Εθνική! Απορρίπτουμε τα σενάρια συμμετοχής στη Δ' Εθνική, από τη στιγμή που υπάρξει οποιοσδήποτε άλλος τρόπος και δρόμος για να μη γίνει αυτό!

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να κινηθούν ΜΟΝΟ πάνω σε αυτή την κατεύθυνση και σε τίποτα διαφορετικό! Εμείς σας ζητούμε να πάρετε ξεκάθαρη - και κυρίως ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ - θέση και να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για την ομάδα!

Καλούμε επίσης - για τελευταία φορά - όλους τους φορείς που μετέχουν και ασχολούνται με τα κοινά, όπως ο Δήμος, οι Βουλευτές, η (πρώην) Νομαρχία, τα μέλη του δημοτικού και του νομαρχιακού συμβουλίου, κ.τ.λ. να σταματήσουν να δείχνουν αυτή την τόσο επιδεικτική και προκλητική αδιαφορία για την κατάσταση και το μέλλον του Πανηλειακού. Κρίνεστε κι εσείς κύριοι!

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε!".


CLUB Φίλων Πανηλειακού

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ 2010-11

Ο Πανηλειακός 2010-11
- Ύστερα από τρία χρόνια η ομάδα μας ξανά σε επαγγελματική κατηγορία και συγκεκριμένα στον νότιο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ή όπως ονομάστηκε απο φέτος Football League 2.